Levering

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Tijdens het afrekenen kan je ervoor kiezen om je bestelling op te halen in de winkel of te laten verzenden.

De verzendkosten binnen België bedragen € 5.95 en zijn gratis vanaf € 50.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij streven ernaar om je pakket zo snel mogelijk te verzenden. Je bestelling wordt steeds binnen 1-2 werkdagen verzonden na ontvangst van je betaling. Je ontvangt hiervoor een mail, met een track & trace code, zodra jouw pakket vertrekt bij ons. Hiermee kun je de actuele bezorgstatus inzien.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je via mail een link waarmee je het pakket kunt volgen vanaf het moment dat het pakket bij ons vertrekt tot het moment van de bezorging. Zo ben je steeds op de hoogte van het bezorgmoment.

Kan ik na het bestellen mijn adres nog wijzigen?

Heb je tijdens het bestellen een verkeerd adres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en geef hierbij je ordernummer & het juiste adres door. We willen wel benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je jouw bestelling definitief maakt. Het is namelijk niet in alle gevallen mogelijk om jouw adres nog te wijzigen.

Mijn bestelling is nog niet geleverd, wat nu?

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Daarom adviseren we om eerst de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. Is jouw track & trace code 5 werkdagen lang meer niet bijgewerkt? Neem dan contact op met onze klantenservice en houd je ordernummer bij de hand.  

Kan ik mijn bestelling afhalen in de winkel?

Jazeker, je kan ervoor kiezen om je bestelling kosteloos af te halen in één van onze winkels. Wij streven ernaar om je bestelling binnen de 24 uur - op werkdagen - voor je klaar te leggen na plaatsing van je bestelling. Van zodra je bestelling klaar ligt ter ophaling mag je een mailtje van ons verwachten.

Heb je na 24 uur nog geen mailtje van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en houd het ordernummer bij de hand.  

Shipping costs

Shipping costs are free for orders from €50.